Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Na sádle osmahnout cibuli, nechat ji trochu déle po zesklovatění kvůli barvě, na ni dát maso, bez koření, prudce orestovat, aby se zatáhlo a zůstalo šťavnaté; poté okořenit solí, kmínem, pepřem, gulášovým kořením, jalovcem, bobkovým listem, masoxem a paprikou (pozor na připálení papriky, aby nezhořkla), podlít teplou vodou a pomalu dusit pod pokličkou. Čím déle a pomaleji, tím je guláš lepší. Asi po dvou hodinách zahustit hladkou moukou s vodou. Rozvařit. Po vypnutí dochutit rozetřeným česnekem s majoránkou. Česnek nesmí projít varem! Pokud guláš není dostatečně dobrý, přidáme lžíci švestkových povidel.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.