Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na sádle osmahnout cibuli, nechat ji trochu déle po zesklovatění kvůli barvě, na ni dát maso, bez koření, prudce orestovat, aby se zatáhlo a zůstalo šťavnaté; poté okořenit solí, kmínem, pepřem, gulášovým kořením, jalovcem, bobkovým listem, masoxem a paprikou (pozor na připálení papriky, aby nezhořkla), podlít teplou vodou a pomalu dusit pod pokličkou. Čím déle a pomaleji, tím je guláš lepší. Asi po dvou hodinách zahustit hladkou moukou s vodou. Rozvařit. Po vypnutí dochutit rozetřeným česnekem s majoránkou. Česnek nesmí projít varem! Pokud guláš není dostatečně dobrý, přidáme lžíci švestkových povidel.