Recepty Hlavní jídla S masem Králičí maso na víně pečené s kořenovou zeleninou

Ingredience

4 králičí stehna
2 baby mrkve
2 mrkve
4 ks řapíkatého celeru (stonky)
2 petrželky
½ l bílého vína
slunečnicový olej (podle potřeby)
bobkový list
mletý černý pepř
sůl
1 snítek petrželky
celý kmín

Popis

TIP: Králík skvěle chutná s vařeným bramborem.

Postup přípravy

1

Jako první si nakrájíme zeleninu na větší kousky a přisypeme všechno koření. Zeleninu smažíme na oleji dozlatova.

2

Poté, co máme zeleninu připravenou, ji vložíme do pekáčku společně s králičími stehny, které jsme si předem osolili a posypali kmínem. Zalijeme půllitrem vína a pečeme hodinu až hodinu a půl při 200 °C.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3