Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Předek králíka uvaříme s cibulí, bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením, trochou octa a solí do měkka. Vývar přecedíme a vychladlé maso obereme. Příprava knedlíčků Králičí játra si naškrábeme nebo semeleme, přidáme žloutek, pepř, majoránku, máslo, prolisovaný česnek a dle hustoty přidáváme strouhanku. Z hotové směsi děláme malé knedlíčky. Příprava omáčky Na másle uděláme s cukrem karamel. Do karamelu opatrně vlijeme horký přecezený vývar z králíka. Omáčku povaříme a zahustíme nastrouhaným perníkem. Dále do omáčky přidáme připravené játrové knedlíčky, pokud dáváme celé mandle, tak je také přidáme a omáčku povaříme do uvaření knedlíčků. Dále přidáme vařené, obrané králičí maso, sušené švestky, rozinky a pokud dáváme mandle na plátky, přidáme je také na konec. Hotovou omáčku dle chuti okyselíme trochou octa, dosolíme a přisladíme cukrem. Podáváme s houskovým knedlíkem.