Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
"Králíka rozdělíme na porce - odříznem jednotlivě nohy a oddělíme hřbet. Hlavu a trup použijeme do vývaru. Porce řádně osolíme a opepříme.
Připravíme si dvoudílný pekáč do kterého dáme nahrubo pokrájenou cibuli a mrkev. Česnek rozebereme na stroužky, ty oloupeme a rozmáčkneme např. plochou stranou širokého kuchyňského nože. Poté vložíme také do pekáče spolu s na kostky pokrájenou slaninou.
Dále přidáme do pekáče nové koření, pepř, bobkový list. Do takto připraveného pekáče položíme porce králíka, potřeme hořčicí. Navrch pokladem snítky bylinek. Vše podlijeme vínem.
Jako příloha se hodí rýže, bramborová kaše, šťouchané brambory případně sezónní zelenina. Já jsem naposledy použil cuketové tagliatelle a chili fazole. "