Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Králičí maso je oblíbené pro svou snadnou stravitelnost. V kombinaci s vínem vznikne nezapomenutelná kombinace. Vyzkoušejte králíka na víně i vy! Tesco recepty - čerstvá inspirace.
Králíka očistíme a naporcujeme. Ochutíme solí a pepřem.
Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na oleji. Přidáme strouhanou mrkev, nasekanou chilli papričku a vše orestujeme na oleji.
K zelenině přidáme králíka, osmažíme jej ze všech stran a zasypeme moukou.
Lehce osolíme a opepříme, vložíme dva bobkové listy, nakrájené olivy a několik kuliček nového koření. Vše přendáme do pekáčku.
Pečeme v troubě na 180 °C a podle potřeby podléváme vínem. Omáčku zjemníme kouskem másla.
Hotového králíka na víně podáváme s nasekanou petrželkou.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.