Recepty Hlavní jídla Ryby Krevety s tatarákem z avokáda a manga

Ingredience

800 g krevet (celých)
2 lžíce extra panenského olivového oleje
2 avokáda
2 manga
1 limetka
bílý pepř (v mlýnku)
mátové listy
1 špetka soli

Popis

Tip: Jako přílohu použijte bílé pečivo.

Postup přípravy

1

Krevety omyjte a ogrilujte na extra panenském olivovém oleji dozlatova.

2

Mezitím oloupejte avokáda a manga.

3

Jejich dužinu nakrájejte na malé kostičky a v míse je smíchejte s kůrou a šťávou z limetky.

4

Ovoce dochuťte solí, bílým pepřem a troškou třtinového cukru. Vmíchejte nasekanou mátu.

5

Dejte na talíře a ozdobte krevetami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3