Recepty Hlavní jídla S masem Kýta z divočáka

Ingredience

kýta z domácího nebo divokého prasete

1 zelenina

koření

Postup přípravy

1

Do litru vody přidáme 3 lžííce soli, předvaříme, a přecedíme.

2

Napíchneme kýtu u kosti.

3

Zabíláme do směsi zeleniny, celeru, petržele, mrkve, cibule a divokého koření.

4

Celou směs vložíme do sáčku, vysajeme vzduch a necháme 3-5 dnů podle velikosti v lednici.

5

Vložíme do trouby v alobalu nebo velkém pekáči na 12 hodin a 80 stupňů.

6

Nakonec necháme dojít 3-4 hodiny na grilu, aby se vytvořila kůrčička.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4