Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí (krůtí) prsa naklepejte mezi dvěma listy potravinářské folie, lehce osolte, pokapejte limetkovou šťávou, opepřete a posypte bylinkami. Použijete-li plody moře, pak je nebudete naklepávat, ale jen okořeníte, není nutné solit.
Nechte v lednici hodinu odležet. Pak maso ogrilujte na rozpálené grilovací pánvi se lžící oleje.
Mezitím se připravíte do misky směs salátových listů a rozpůlená cherry rajčátka. Zakapejte lžící oleje, můžete dochutit zbylými bylinkami a balsamikem.
Ogrilované maso nakrájejte na plátky a rozložte na salát.