Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rýžové papíry připravíme podle návodu na obalu. Měly by být ohebné, ale pevné.
Nesmějí být mokré, jemně je osušíme. Krevety uvaříme a pokud je třeba, oloupeme.
Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky, koriandr nadrobno nasekáme, salátové listy rozdělíme na polovinu.
Na každý papír umístíme několik kousků z každé zeleniny, na ni položíme polovinu listu salátu a 4 plátky krevet.
Snažíme se, aby byly suroviny umístěny v dolní třetině papíru, natěsno a raději méně. Při rolování můžeme případně přidat více zeleniny.
Papír se zeleninou napevno srolujeme. Nejprve kouskem okraje rýžového papíru překryjeme odkrojenou část zeleniny a potom z vedlejší strany začínáme rolovat natěsno.
Dip: Vše spolu smícháme.