Recepty Hlavní jídla S masem Lilek plněný masem

Ingredience

500 g mletého krůtího masa

1 konzerva krájených rajčat

2 lilky

1 lžička sušeného rozmarýnu

1 lžička nového koření

2 lžíce olivového oleje

4 stroužky česneku

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Lilek rozpůlíme a vydlabeme dužinu.

2

Na rozpáleném oleji osmažíme mleté krůtí maso, osolíme, opepříme, přidáme dužinu z lilků, konzervu krájených rajčat, česnek, koření a restujeme 20 minut.

3

Ozdobíme parmezánem a čerstvou bazalkou.

4

Na plech vysltlaný pečicím papírem vyskládáme lilky, naplníme masovou směsí a pečeme v troubě na 200 °C 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4