Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
I bezlepkové cukroví může být moc dobré. Jenom je potřeba vědět, jak na to. Připravte si s námi linecké cukroví s rýžovou moukou a rybízovým džemem. Uvidíte, že ani vaše rodina nepozná, že je něco jinak!
TIP: Na potření si můžete vybrat i jiný džem, ale nejlepší jsou ty s nakyslejší chutí, která vyrovná sladkost cukroví.
Smícháme si rýžovou mouku, máslo, moučkový cukr, vejce a kůru z citrónu a vypracujeme hladké těsto, které necháme přes noc odležet v lednici.
Troubu si předehřejeme na 170 °C. Těsto vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Pečeme v troubě 20 minut.
Po vychladnutí cukroví potřeme rybízovým džemem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.