Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V kastrůlku v osolené vodě uvaříme rýži doměkka. Lososa osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Připraveného lososa vaříme v páře 15 – 20 minut.
Mezitím připravíme pesto. Nejdříve opražíme piniové oříšky nasucho na pánvi. Bazalkové listy vložíme do hmoždíře a třeme se solí a česnekem. Přidáme opražené piniové ořechy a třeme. V průběhu postupně přidáváme olivový olej. Pokud nemáme hmoždíř, všechny suroviny rozmixujeme v mixéru.
Hotového lososa podáváme na rýži a zdobíme bazalkovým pestem.