Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si připravíme smetanový dip. Všechny bylinky nasekáme nadrobno a vymačkáme stroužek česneku pomocí lisu na česnek. Nasekané bylinky vložíme do malé misky, přidáme česnek, sůl, olej a smetany a všechno smícháme dohromady.
Lososa pokapeme citronem a dle chuti okořeníme solí a pepřem. Kůži lososa nařízneme křížem dostatečně hluboko a do míst naříznutí vložíme smíchanou směs bylinek a česneku.
Lososa zabalíme do alobalu a pečeme přibližně 25 minut na 210 °C. Na konci pečení alobal odstraníme a necháme rybu „dojít“. Podáváme s čerstvými bylinkami a dipem.