Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V hrnci se silnějším dnem rozpálíme olej, necháme zesklovatět cibulku a prolisovaný česnek. Jakmile cibulka zesklovatí, přidáme k ní na malinké kostičky nakrájené hovězí maso. To zasypeme kořením a mletou paprikou, necháme ho chvilku osmahnout, vše zalijeme vodou (popř. vývarem) a vaříme alespoň hodinu, aby maso nám částečně změklo. Po asi půlhodině přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a kapii. Mezitím si v menším hrnci připravíme jíšku. Rozpálíme máslo a osmahneme na něj mouku. Poté přilijeme trochu studené vody, ve které si jíšku rozmícháme. Takto hotovou jíšku přidáme spolu s na kostičky nakrájenými brambory k základu naší polévky a vaříme, než brambory změknou.