Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Dostali jste chuť na něco opravdu delikátního? Připravte si cheesecake s nízkým obsahem laktózy a zalijte ho malinovou polevou. Už se vám sbíhají sliny? Tak se vrhněte na přípravu!
Mandle rozmixujeme s datlemi. Poté přidáme med, aby se nám suroviny spojily. Touto hmotou vysteleme korpus.
Želatinu smícháme s vodou podle návodu na obalu. Sýr ušleháme s vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a smetanou. K směsi přidáme želatinu a promícháme.
Náplň navršíme na korpus a necháme ztuhnout. Vrhneme se na přípravu omáčky. Vykouzlíme ji tak, že svaříme maliny s hnědým cukrem,vodou a šťávou z citronu do sirupovité hmoty.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.