Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Dezerty Nepečené Mandarinky v hořké čokoládě

Ingredience

mandarinky
hořká čokoláda (85%)
mořská sůl

Postup přípravy

1

Nalámanou čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni. Do rozpuštěné čokolády pak namáčíme mandarinky.

2

Namočené je pak položíme na pečící papír a čokoládu na nich necháme chvilku vychladnout.

3

Těsně před zatuhnutím čokoládu posypeme mořskou solí a počkáme až nám ztuhne úplně. Doporučuji podávat vychlazené.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do27.04.2025.
Nakoupit online
30h 16m
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2