Recepty Dezerty Nepečené Máslový multicereální croissant s citrónovým tvarohem a ovocem

Ingredience

1 ks croissantu (máslového multicereálního)
Na náplň
90 g plnotučného tvarohu (plnotučného měkkého tvarohu ve staniolu)
15 g citronového krému
Sezónní ovoce
10 g jahod
10 g nektarinky
10 g broskví

Postup přípravy

1

Máslový multicereální croissant podélně prokrojíme tak, aby v zadní části zůstaly obě půlky částeně spojené. Naplněný croissant tak bude lépe držet pohromadě a náplň nebude vzadu vytékat ven.

2

V misce vyšleháme tvaroh společně s Tesco Finest Citrónovým krémem. Použijeme tvaroh balený ve staniolu, tvaroh balený ve vaničce je pro tento recept příliš tekutý. Můžeme použít elektrický nebo ruční šlehač. Pokud by byl tvaroh příliš tuhý, přidáme trochu mléka.

3

Tvarohovou směs naplníme do cukrářského sáčku s řezanou špičkou a ozdobně ji nastříkáme do připraveného prokrojeného croissantu. Pokud nemáme cukrářský sáček, můžeme směs nanést také lžičkou. Náplň pak ale nebude vypadat tak ozdobně.

4

Omyté a očištěné ovoce nakrájíme na drobnější kousky, které poklademe na tvarohovou vrstu. Lehce přitiskneme vrchní část pečiva a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3