Recepty Hlavní jídla S masem Masové rychlokarbanátky

Ingredience

300 g mletého hovězího masa
300 g mletého vepřového masa
2 stroužky česneku
1 rohlík
mléko
1 cibule
mletý černý pepř
majoránka
1 vejce
strouhanka
slunečnicový olej

Postup přípravy

1

Rohlík nakrájíme na drobno a necháme ho odmočit v troše mléka. Mleté hovězí a vepřové maso promícháme. Přidáme vajíčko, lisovaný česnek, majoránku, rohlíky a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme a maso podle chuti osolíme a opepříme.

2

Z masové směsi vytvarujeme karbanátky a obalíme je ve strouhance. Karbanátky smažíme na pánvi dozlatova.

3

Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného tuku. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3