Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Sušenky rozmixujeme a smícháme je s rozpuštěným máslem. Připravíme si formičku na muffiny a vyložíme ji papírovými košíčky. Na košíčky poklademe sušenkovou směs a dáme do ledničky.
Želatinu připravíme podle návodu na obale. Nachystáme si kastrůlek a nalijeme do něj část smetany, asi 50 ml. Necháme ohřát. Do smetany přidáme želatinu a zamícháme.
V misce smícháme philadelphii, ricottu, moučkový a vanilkový cukr. Přidáme hotovou smetanu s želatinou a zamícháme. Zbylou část smetany vyšleháme a přidáme do misky. Vše smícháme.
Z ledničky vytáhneme hotové minicheesecaky a lžičkou do nich vložíme směs. Vše uhladíme a zakryjeme potravinovou folií. Dáme do ledničky ztuhnout.
Hotové minicheesecaky opatrně vyndáme z formy, poklademe na ně maliny a borůvky a posypeme moučkovým cukrem.