Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Díky menším kouskům se hermelín rychleji proleží a nasákne všechny chutě.
Česnek propasírujeme, důkladně osolíme, přidáme červenou papriku a nakrájenou chilli papričku.
Promícháme, hermelíny rozpůlíme a jednu polovinu potřeme pikantní směsí. Přiklopíme druhou polovinou a rozčtvrtíme. Jednotlivé kousky spojíme párátky.
Do zavařovací sklenice si připravíme olej, celý pepř, nové koření, bobkový list, proužky červené cibule a přidáme hermelín. Postupně skládáme jednotlivé vrstvy a proléváme olejem.
Sklenici důkladně uzavřeme a necháme 2 dny odležet.