Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
S čím podávat grilované maso? Zapomeňte na kečup i různé dipy! Se zeleninou v pikantní zálivce bude chutnat nejlépe.
TIP: Směs vydrží 2 týdny, tak neváhejte s její konzumací.
Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno. Papriky a mrkve na proužky. Feferonky rozřízneme a vydlabeme semínka. Pokrájíme je také nadrobno.
V hrnci necháme rozpustit cukr ve vodě. Přidáme víno, ocet, olej, lžíci soli, česnek, koření a nakonec i ostatní zeleninu.
Směs 15 minut vaříme.
Zeleninu přendáme do sklenic, ty dobře uzavřeme a týden je necháme odložit v chladu.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.