Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Do mixéru vsypeme piškoty a rozmixujeme je na hladkou moučku. Vsypeme do mísy a přidáme cukr, kakao, rum, kávu a mléko
Těsto si připravíme na pracovní plochu a a rukama zpracujeme. Jakmile je těsto konzistentní, zabalíme jej do fólie a dáme na 30 minut do lednice.
Na náplň si připravíme změklé máslo, strouhaný kokos a mléko. Ručním šlehačem zpracujeme, těsto na roládu přikryjeme fólií a rozválíme na tenký plát.
Plát těsta otočíme a sloupneme z prkénka, potřeme kokosovou směsí a rolujeme. Roládu hezky stlačíme a konce zatočíme.
Necháme ztuhnout v lednici minimálně 1 hodinu a hotovou roládu následně nakrájíme na plátky a podáváme.