Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Symbol jihočeské kuchyně? To je jednoznačně kulajda, na které si rád pochutná i nejeden gurmán. A přitom je tak jednoduchá na přípravu.
TIP 1: Koření vložíme do čajového sítka, snadněji jej pak vyjmeme.
TIP 2: Polévku můžeme ochutit také cukrem nebo citronovou šťávou.
Do hrnce si připravíme houby, pokrájené brambory a vše zalijeme vodou. Přidáme mletý kmín a povaříme do změknutí brambor.
Koření vyjmeme. V misce smícháme mouku se smetanou Free From a směs přidáme do polévky a povaříme. Osolíme, opepříme, dochutíme octem a přidáme kopr.
Do vroucí polévky zašleháme vajíčko a je hotovo.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.