Recepty Polévky Oblíbená kulajda s houbami a koprem s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

Suroviny na 4 porce:
1 hrst žampionů (nakrájených)
2 brambory
400 ml vody
1 špetka mletého kmínu
200 ml smetany na vaření
2 lžíce hladké mouky
2 lžičky bílého balzamikového octa
1 hrst sekaného kopru
1 vejce
Koření:
3 kuličky celého nového koření
10 kuliček pepře
2 bobkové listy

Popis

TIP 1: Koření vložíme do čajového sítka, snadněji jej pak vyjmeme.

TIP 2: Polévku můžeme ochutit také cukrem nebo citronovou šťávou.

Postup přípravy

1

Do hrnce si připravíme houby, pokrájené brambory a vše zalijeme vodou. Přidáme mletý kmín a povaříme do změknutí brambor.

2

Koření vyjmeme. V misce smícháme mouku se smetanou Free From a směs přidáme do polévky a povaříme. Osolíme, opepříme, dochutíme octem a přidáme kopr.

3

Do vroucí polévky zašleháme vajíčko a je hotovo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3