Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smícháme 5 žloutků se 4 lžícemi vlažné vody spolu s cukrem. Přidáme hladkou mouku, lžíci kakaa, kypřící prášek a na závěr vmícháme ušlehaný sníh z 5 bílků. Hotovou směs pečeme na vysypaném plechu.
Během pečení si nychystáme nádivku. Smícháme mléko s 5 žloutky, cukrem, vanilkovým cukrem, hladkou moukou. Tuto směs vaříme dokud nezhoustne. Necháme vychladnout a do této vlažné směsi vmícháme 1 máslo. Tuto hmotu natřeme na vychladlý korpus.
Nyní si připravíme poslední, vrchní vrstvu. Jedná se pouze o vyšlehaný sníh z 5 bílků spolu s cukrem. Šleháme nad parou, aby sníh byl hustší a následně "nespadl". Natřeme na druhou vrstvu a na závěr vše zasypme kakaem.