Recepty Dezerty Pečené Ovesná “štangle”

Ingredience

150 g ovesných vloček
hrnku vody
1 lžíce javorového sirupu
1 hrnek bílého jogurtu
jablka
mletá skořice

Postup přípravy

1

K vločkám přidáme horkou vodu, promícháme a následně přidáme med a jogurt.

2

Těsto rozdělíme na polovinu. Z první poloviny těsta asi 2 vrchovaté lžíce poklademe na pekáč s pečicím papírem, posypeme skořicí, přidáte nakrájené jablko, opět posypete skořicí a přidáte zbytek těsta.

3

Druhou polovinu smícháme s vrchovatou lžičkou kakaa a postupujete stejně jako u štrůdlu s jablkem (nahrazené banánem).

4

Pečeme cca 30 min při 190 °C.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3