Recepty Dezerty Pečené Ovesný nákyp s borůvkami a kustovnicí

Ingredience

100 g ovesných vloček
100 g Šmakounu brusinka a goji
100 g borůvek
10 g kustovnice
2 lžičky psyllia
1 vejce
kokosový olej

Postup přípravy

1

Kustovnici a borůvky zalijeme vodou a vmícháme psyllium. Šmakouna nastrouháme a smícháme s rozmixovanými vločkami a žloutkem.

2

Z bílku vyšleháme sníh a všechno smícháme dohromady, podle potřeby naředíme vodou.

3

Vymažeme si formu kokosovým olejem a vložíme do ní směs.

4

Přikryté pečeme 30 minut na 200 °C a pak ještě 10 minut bez přikrytí na 150°C.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3