Recepty Hlavní jídla Těstoviny Pappardelle s hráškovo-mátovým pestem

Ingredience

těstoviny pappardelle
1 hrnek mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
1 hrst vlašských ořechů
olivový olej
1 stroužek česneku
1 hrst mátových listů
½ hrnku strouhaného parmazánu
sůl
celý pepř (čerstvě mletý)

Postup přípravy

1

Do osolené vroucí vody vložíme těstoviny a necháme je vařit. Mezitím si připravíme pesto. Do mixéru nasypeme hrášek, ořechy, česnek, mátu, parmezán a začneme mixovat.

2

Během mixování postupně přiléváme olivový olej. Vznikne nám hladké a jemné pesto.

3

V případě potřeby ho dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Pesto smícháme s uvařenými těstovinami a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3