Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ryby (doporučujeme makrelu, mořského vlka, pražmu, ...) osolte, opepřete, vložte do pekáčku a zakapejte polovinou olivového oleje.
Pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, asi 20 minut.
Mezitím smíchejte druhou polovinu olivového oleje s nasekanými bylinkami, solí a pepřem.
Plátky bagety namažte z jedné strany směsí. Bagety vložte zvlášť do trouby a krátce zapečte.
V míse smíchejte menší kousky zeleniny a salátu, zakapejte olivovým olejem a balzamikovým octem, dochuťte solí a pepřem.
Rybu podávejte s bylinkovými bagetami a salátem.