Recepty Předkrmy Teplé Pečené brambory s dipem ze zakysané smetany

Ingredience

Suroviny:
brambory (malé)
slunečnicový olej
Na dip:
100 ml zakysané smetany
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička mleté papriky
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Pečené brambory s dipem podáváme jako přílohu k hlavnímu jídlu i jako svačinku.

Postup přípravy

1

Očištěné brambory vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem a zakápneme olejem. Vše promícháme a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C do měkka.

2

Dip si připravíme smícháním zakysané smetany s hořčicí, sladkou paprikou, pepřem a solí. Vše promícháme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3