Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Jedno pivo nalijeme do hrnce a smícháme s cukrem. Pivo vaříme, dokud se cukr nerozpustí. Do piva přidáme lisovaný česnek, zázvor, hořčici, sojovou omáčku a kečup. Krátce povaříme, asi 5 minut.
Naložené koleno necháme okapat a vložíme do kastrůlku, přidáme nové koření, oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli i bobkový list. Koleno podlijme pivem a pečeme v předehřáté troubě na 200°C. Pečeme asi 30 minut a během pečení podléváme vodou.
Koleno na několika místech nařízneme, osolíme a vložíme do pivní směsi. Necháme nejlépe 12 až 24 hodin odležet.