Recepty Hlavní jídla S masem Pečený bůček na kmínu

Ingredience

1 kg vepřového bůčku

celý kmín

2 cibule

špetka soli

Popis

Tip: Podávejte se špenátem a bramborovými knedlíky.

Postup přípravy

1

Maso očistěte a vrchní část kůže nakrojte křížem tak, aby vznikla mřížka.

2

Osolte a opepřete, posypte kmínem. Podlijte troškou vody a přidejte cibuli nakrájenou na plátky.

3

Pečte přiklopené asi 2 hodiny při 180 °C. Poté pekáč odklopte a dopečte dokřupava, ještě asi půl hodiny. Dle potřeby podlévejte vodou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4