Recepty Hlavní jídla Těstoviny Penne all' arrabbiata

Ingredience

500 g penne
400 g loupaných rajčat (1 plechovka)
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
1 lžíce čerstvé bazalky
1 hrst čerstvé petrželky
parmazán
olivový olej
sůl

Postup přípravy

1

Rajčata vložíme do plastové misky a rozmixujeme je. Bazalku a petrželku nakrájíme na jemno.

2

Feferonku příčně rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

3

Do vroucí osolené vody dáme vařit penne.

4

Na rozpáleném oleji osmažíme krátce česnek a feferonku, přidáme mixovaná rajčata a nakonec čerstvé bylinky.

5

Těstoviny přecedíme a smícháme je s omáčkou. Těstoviny ochutíme strouhaným parmazánem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3