Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Když se sladká chuť smísí s pálivou, vznikne nebeská kombinace. Nebo pálivé peklo? To už posuďte sami. Vyzkoušejte pikantní batáty na grilu.
TIP 1: Připravte si pořádnou porci osvěžení (nejen) na letní dny. Ovocné nanuky s mátou a medem potěší chuťové buňky a příjemně vás zchladí.
TIP 2: Přemýšlíte, co připravit ke grilovaným batátám? Vyzkoušejte grilovaná vepřová žebírka v marinádě. Oblizovat se budete ještě druhý den.
Batáty neloupejte, stačí je jen omýt vodou a osušit.
Nakrájejte batáty na hranolky a v misce je smíchejte s chilli, solí, tymiánem a olivovým olejem.
Batáty naskládejte do alobalu a dejte na gril. Nechte je grilovat zhruba 40 minut, dokud nebudou měkké.
Věděli jste, že...?
Batáta je skvělou přílohou nejen ke steaku, ale například i k hamburgeru. Stačí nakrájet batáty na tenčí proužky, ogrilovat a je hotovo!
Pokud je na vás marináda příliš pálivá, můžete chilli nahradit sladkou nebo uzenou paprikou. Grilované batáty budou chutnat skvěle tak jako tak.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.