Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Hotovou směs podáváme s pečenými bramborami či rýží.
Maso očistíme, osušíme papírovým ubrouskem a nakrájíme na větší kousky. Cibuli, mrkev a česnek oloupeme. Česnek i mrkev nakrájíme na plátky, cibuli na drobno.
Připravíme si papriky, bílou a červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek. Chilli papričku nakrájíme na kolečka, bílou a červenou papriku na plátky.
V menším hrnci necháme rozpustit máslo. Na másle orestujeme cibuli a následně přidáme maso, které osmažíme ze všech stran. Pro lepší chuť přidáme tymián a rozmarýn. Na másle se bylinky pěkně rozvoní.
Postupně přidáme mrkev, všechny papriky a vše krátce orestujeme. Základ zasypeme moukou a dobře promícháme.
Zeleninu s masem zalijeme vodou a důkladně promícháme, aby nám nevznikly hrudky. Hrnec zakryjeme poklicí a dusíme do měkka, přibližně 60 minut. Podle potřeby přiléváme vodu.
Jakmile je maso i zelenina dostatečně měkká, jídlo osolíme a opepříme.