Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Plněné paprikové lusky nemusí nutně být součástí jen rajské omáčky. Mexická kuchyně plní šťavnaté barevné papriky vším možným. Třeba mletým masem, zeleninou, rýží a troškou ostré chilli papričky - kombinaci těchto chutí můžete zkusit vykouzlit podle našeh
Nejdříve předehřejte troubu na 180°C. Ve velké pánvi restujte mleté hovězí maso společně s cibulí a celerem na středně vysokém ohni přibližně 5 – 7 minut.
Poté do této masové směsi přimíchejte koření, zelené chilli, jeden hrnek salsy a rýži.
Očistěte čerstvé papriky a naplňte je masovou směsí. Následně papriky vyskládejte na plech a podlijte je vodou.
Papriky přikryjte například alobalem a pečte přibližně 45 – 50 minut. Chvíli před koncem papriky odkryjte a přidejte na ně zbytek salsy a mexický sýr. Pečte ještě tak 2 – 3 minuty, dokud se sýr nerozteče.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.