Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve předehřejte troubu na 180°C. Ve velké pánvi restujte mleté hovězí maso společně s cibulí a celerem na středně vysokém ohni přibližně 5 – 7 minut.
Poté do této masové směsi přimíchejte koření, zelené chilli, jeden hrnek salsy a rýži.
Očistěte čerstvé papriky a naplňte je masovou směsí. Následně papriky vyskládejte na plech a podlijte je vodou.
Papriky přikryjte například alobalem a pečte přibližně 45 – 50 minut. Chvíli před koncem papriky odkryjte a přidejte na ně zbytek salsy a mexický sýr. Pečte ještě tak 2 – 3 minuty, dokud se sýr nerozteče.