Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP : Velmi dobře bude polévka chutnat s plátky opražené bagety posypané strouhaným sýrem.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která ještě rozpůlíme. V hrnci rozpustíme máslo a cibuli osmažíme. Smažíme ji na nízkou teplotu, pozvolna až 40 minut, aby získala pěknou zlato-hnědou barvu.
Po 40 minutách smažení cibuli podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Základ polévky zaprášíme moukou a dobře promícháme. Jen lehce mouku osmažíme a zalijeme trochou vývaru. Dobře rozmícháme a přilijeme zbytek vývaru.
Polévku ochutíme bobkovým listem, tymiánem a rozmarýnem. Vaříme pozvolna 30 minut. Hotovou polévku osolíme, opepříme a zbavíme se bobkového listu.