Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Známe hodně podob řízku, ale ten pravý se dělá z dotenka vyklepaného telecího masa. Připravte si s námi pravý vídeňský řízek se šťouchanými brambory s jarní cibulkou. Užijte si chuť tohoto skvěle vysmaženého masa.
Maso si nakrájíme na osm plátků, které důkladně naklepeme dotenka. Osolíme je, opepříme a obalíme je v mouce, rozšlehaných vajíčkách a strouhance. Smažíme je na sádle z obou stran dozlatova.
Brambory si očistíme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do osolené vody na dvacet minut. Když do nich zabodneme vidličku, měly by se rozpadat.
Slijeme vodu, brambory rozšťoucháme společně s máslem a přidáme nakrájenou jarní cibulku. V případě potřeby ještě dosolíme.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.