Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo jahod použijte jiné sezónní ovoce. V zimě například banány, v létě lesní směs.
Na pánev dáme olej a med. Směs zahříváme, dokud nezačne pěnit. V tuto chvíli do ní vsypeme vločky a ořechy. Za stálého míchání je pražíme do zlatova. Poté vločky vysypeme na talíř a necháme je vychladnout.
A můžeme se pustit do servírování. Vločky vsypeme vždy na samé dno misky. Je lepší použít průhlednou, ať jsou vrstvy pěkně viditelné. Na pražené vločky nandáme bílý jogurt a vrch zasypeme vločkami, kustovnicí a pokrájenými jahodami.