Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Užijte si grilování s našimi připravenými burgery a kváskovými kaiserkami se slaninou a cibulí.
Začneme s přípravou dipu, který nám celý pokrm báječně doladí. Sýr s modrou plísní rozmačkáme v misce s řeckým jogurtem a dochutíme solí, pepřem a šťávou z citronu. Necháme odležet a v mezičase si očistíme mrkve, které podélně rozpůlíme (větší případně rozčtvrtíme) a promícháme v marinádě z oleje, skořice, soli a citronové šťávy.
Poté se dáme na přípravu salátu, který pokrm příjemně osvěží. Ledový salát natrháme na kusy, smícháme s polníčkem a s plátky jablka. Salát pak ochutíme zálivkou z jablečného octa, řepkového oleje, lžičky medu a špetky soli.
Maso na burgery, slaninu a marinovanou mrkev opečeme na grilu a máme hotovo!
Maso servírujeme s opečenou slaninkou, kaiserkami a doplníme salátem s grilovanou mrkví. Dip servírujeme zvlášť a používáme k dochucení.
Tip: Nasládlá chuť grilované mrkve v marinádě se výborně doplňuje se slanou chutí omáčky z modrého sýra.