Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Pokud připravujete hruškovou přesnídávku pro kojence, klidně v receptu snižte množství vanilkového cukru (a nebo cukr do přesnídávky nedávejte vůbec, hrušky jsou sladké už samy o sobě).
Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostičky. Do hrnce si odměříme cca 1,6 l vody a dáme ji vařit.
Nakrájené hrušky i vanilkový cukr vhodíme do vroucí vody a necháme je rozvařit. Rozvařené hrušky s vodou rozmixujeme, vznikne nám hladká kaše.
Do kaše přidáme puding a směs vaříme za stálého míchání ještě dalších 15 minut.
Hotovou hruškovou přesnídávku přendáme do sklenic a sterilizujeme 20 minut na 85 °C.
TIP: Malým dětem chutná také jablečná přesnídávka s mrkví. A zkuste také recept na rajskou polévku pro děti s těstovinami.