Recepty Hlavní jídla S masem Rib-eye steak podle Marcely Vuong

Ingredience

vysoký roštěnec
sůl
mletý černý pepř
4 brambory (větší)
1 šalotka
4 stroužky česneku
500 g zelených fazolí
olivový olej

Postup přípravy

1

Brambory si nakrájíme na tenké plátky, šalotku nakrájíme na tenká kolečka. Poté si nasekáme česnek.

2

Očistíme si fazolky od konců a dáme do vroucí osolené vody, blančírujeme tři minuty do poloměkka. Poté je prudce ochladíme.

3

Všechny suroviny si dáme do větší mísy, přidáme sůl a pepř, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme a dáme na pečicí papír. Přidáme trochu tymiánu a ještě zakápneme olivovým olejem.

4

Zeleninu dáme na gril na nepřímý oheň. Mezitím, co se zelenina griluje si připravíme maso.

5

Steak z obou stran osolíme a opepříme. Dáme na gril.

6

Servírujeme společně se zeleninou, dozdobíme tymiánem a osolíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3