Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
TIP 2: Výborně se k přípravě receptu hodí i červené víno Sangiovese. Existuje také jeho varianta s použitím červené čekanky, kterou jednoduše nakrájíte nadrobno a přidáte smažit na másle k cibulce.
Osmahneme na rozpuštěném másle nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme tymián a rozmarýn.
K zezlátlé cibuli přidáme rýži a za stálého míchání ji opražíme.
Rýži zalijeme vínem a necháme ho vypařit.
Poté do rýže postupně přiléváme horký vývar a průběžně mícháme (nalijete pár naběraček vývaru na rýži, mícháte a necháte vstřebat – takto pokračujete). Rýže se takto vaří 18 až 20 minut.