Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na velké pánvi rozpustíme máslo. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a restujeme 5 minut. Následně přidáme nadrobno nakrájený česnek, nastrouhanou půlku cukety a najemno nakrájenou růžičkovou kapustu. Restujeme 5 minut.
Přidáme propláchnutou rýži, sůl a mletý černý pepř a restujeme ještě minutu. Poté po naběračkách a za stálého míchání přidáváme vývar (vždy až tehdy, když se předchozí množství vpije). Pokračujeme, dokud nespotřebujeme všechen vývar a rýže není uvařená al dente (přibližně 15–18 minut). Minutu před dovařením vmícháme citrónovou šťávu a parmazán. Odložíme stranou.
Rizoto rozdělíme do misek a podáváme.