Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vyhrát si s výsledkem můžeme i tak, že po krajích talíře rozprostřeme osmaženou cibulku a kaši ozdobíme pažitkou.
Oloupané a opláchnuté brambory osolíme a dáme vařit, dokud nejsou měkké. Poté rozmačkáme, přidáme vlažné mléko a rozmixujeme dohladka.
V horké vodě uvaříme párek tak, aby nepraskl, vyndáme z vody a zhruba do třetí čtvrtiny podélně řežeme, dokud nám nevzniknou “nožičky” chobotnice.
Na talíř dáme kaši a navrch rozprostřeme nakrájený párek tak, aby nožičky pokryly celý talíř.