Rybízový cheesecake bez přidaného cukru

Ingredience

200 g máslových sušenek (pro diabetiky)
100 g másla
350 g smetanového sýra
250 g mascarpone
3 vejce
10 g práškového sladidla (sypké stévie)
200 g černých rybízů

Postup přípravy

1

Troubu rozpálíme na 180 °C. Připravíme si formu, kterou důkladně vymažeme máslem.

2

Sušenky rozdrtíme na jemný prášek. Přidáme rozpuštěné máslo a důkladně promícháme. Touto směsí vyložíme dno formy.

3

Sýr smícháme s mascarpone, vejci a stévií. Opatrně zapracujeme rybíz a směs naneseme na sušenkový korpus.

4

Cheesecake pečeme 40 minut. Poté ho necháme ještě 20 minut ve vypnuté troubě odpočinout.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3