Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Mrkev oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Na másle lehce orestujeme zeleninu a zalijeme ji vývarem.
Vývar přivedeme k varu. Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Brambory dáme vařit do vroucí polévky. Vaříme je do měkka.
Polévku ochutíme lisovaným česnekem, solí, pepřem a majoránkou. Polévku vaříme, dokud nejsou brambory měkké, asi 20 minut.
Fazole zbavíme nálevu a necháme je okapat. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme fazole do polévky.
Mouku rozmícháme v troše vody a polévku zahustíme. Ještě krátce povaříme a v závěru ji ochutíme nadrobno nakrájenou petrželkou. V případě potřeby polévku ještě dochutíme.