Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí maso nakrájíme na nudličky a naložíme na 20 minut do marinády, kterou připravíme z červeného vína, sójové omáčky a 3 lžic olivového oleje.
Poté na pánvi na olivovém oleji krátce orestujeme marinované maso. Přidáme na nudličky nakrájený celer, chilli papričku a brokolici a podlijeme trochou vody. Dusíme 20 minut na mírném plameni.
Poté přidáme nastrouhaný zázvor, fazolové klíčky, osolíme a opepříme. Už jen krátce povaříme.
Nakonec posypeme sezamovými semínky. Podáváme s rýží basmati.